Филми с Жан-Клод Ван Дам


 

Bloodsport

изтегли българско заглавие: Кървaв спорт резюме:

Амрикански военен офицер (Жан-Клод Ван Дам) отива в Хонг Конг, за да участва в нелегаленото съзтезание по бойни изкуства – „Кумите“. Там той защитава не само собствените си умения, но и честта на своя учител, чиито син е починал и не е имал възможност да се съзтезава на „Кумите“.

Kickboxer

изтегли българско заглавие: Кикбоксьор резюме:

Когато американския шампион по кикбокс Ерик Слоун е осакатен на ринга от подлия Тонг По, неговия по-млад брат Кърт (Ван Дам) желае отмъщение. Но за да победи Тонг По Кърт трябва да изучи бойното изкуство Muay-Thai, което го запознава с майстора на това бойно изкуство Xian Chow. Благодарение на нетрадиционния начин на трениране Кърт става експерт в кикбокса. Но дали ще е достатъчно добър за да победи Тонг По.

Lionheart

изтегли българско заглавие: Лъвско сърце резюме:

Легионерът Леон Гутиер (Ван Дам) бяга от легиона в африканската пустиня, когато разбира, че брат му е убит в улична свада и семейството му е оставено в тежко положение. Леон пристига в Ню Йорк, не без документи и пари, той трябва да си изкара прехраната участвайки в улични боеве. Докъде ще стигне и ще го арестуват ли офицерите от Френския легион, ще разберете в един от най-добрите филми на Ван Дам.