Трейлъри на филми с бойни изкуства

Представяме ви трейлъри на няколко хубави филма с разнообразни стилове бойни изкуства. Искаме все пак да подчертаем, че всички сцени във филмите са режисирани и изпълнявани от професионалисти. Бойните сцени са ефектни, но твърде нереалистични в реална ситуация (изключение прави Kuro obi)! Филмите са за развлечение.

Списък на филмите:

 

Препоръчани филми


 

Kuro obi / Black belt

изтегли българско заглавие: няма резюме:

Може би най-хубавият и определно най-истинският филм за карате. Филм, който предава духа, същността и техниката на изкуството по великолепен начин. В главните роли участват истински майстори на Карате до.

The Last Samurai

изтегли българско заглавие: Последният самурай резюме:

Един филм направен от Запада за Изтока. Действието се развива в зората на династията Мейджи – 1876/77 г. Филмът разкава историята на ветеран от гражданската война, който получава изгодно предложение да обучава новосъздадената армия на имперска Япония…

Kung Fu Panda

изтегли българско заглавие: Кунг фу Панда резюме:

Великолепна анимация, подходяща както за малките, така и за по-големите приятели на приключенията. Забавлявайте се заедно с пандата По, която тепърва ще навлиза в дълбините на бойното изкуство.

Karate kid

изтегли българско заглавие: Карате кид резюме:

Мияги учи Даниъл, че каратето е изкуство да контролираш едновременно и тялото, и духа, и че боят е последният начин за разрешаване на проблема. Благодарение на Мияги, Даниъл развива не само физически умения, но и вяра в себе си и смело се хвърля в решителната битка.

High-kick girl

изтегли българско заглавие: Каратистката резюме:

Създателите на Kuro obi са готови с новия си филм за Шотокан. Но този път артистите във филма са подсилени от Рина Такеда – неколкократна шампионка на Япония по Шотокан. История се развива около седемнадесетгодишна ученичка, чиито сенсей отказва да я пусне на изпит за майсторка степен, тъй като иска от нея да упражни още своята ката. Тогава тя напуска бясня доджото и се присъединява към група хулигани…

Dragon: The Bruce Lee story

изтегли българско заглавие: Дракон: Историята на Брус Лий резюме:

Биографичен филм за живота на легендата Брус Лий, които проследява жизнения му път от ранното му детство в Хонг Конг до пътя му в САЩ.